Bejo lanseaza aplicatia de smartphone Cropalyser

Compania Bejo Zaden (Olanda), ce activeaza pe piata producerii si distributiei de seminte de legume si lider mondial in segmentul semintelor de radacinoase, a lansat aplicatia pentru telefoanele smart, cu sistem iOS sau Android Cropalyser.

Logo-ul aplicatiei Cropalyser.

Logo-ul aplicatiei Cropalyser.

Practic, aceasta aplicatie, ofera informatii cultivatorilor de sfecla rosie, varza, morcovi si ceapa (speciile la care Bejo este lider mondial in producerea semintelor), despre bolile si daunatorii acestor culturi, cu detalii si poze despre fiecare in parte.

Astfel, putem selecta cultura dorita, una din cele 4 mentionate mai sus (la momentul scrierii articolului informatii complete erau numai despre cultura de sfecla rosie, celelalte fiind inca in lucru), pentru a vedea ciupercile daunatoare, virusii, nematozii si insectele.

Cum functioneaza aplicatia Cropalyser

Cum functioneaza aplicatia Cropalyser

Asadar, aplicatia este disponibila pentru Iphone si telefoanele cu Android. Cauta si downloadeaza Cropalyser pentru a putea fii la curent cu detalii inedite despre daunatorii culturilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>